Baieri kuningas Ludwig II
1845. aastal Nymphenburgi palees sündinud kuningas Ludwig sai Baieri kuningaks 18-aastaselt. Peene esteedina töötas ta tohutu tahtejõuga oma kõrgete standardite saavutamiseks ka kulinaarsel tasemel. Tema töö, elustiil ja ekstsentrilisus meelitavad endiselt miljoneid külastajaid kogu maailmast. Mäed, lopsakad heinamaad, ainulaadne monarh ja muinasjutuline Neuschwansteini loss tähistavad Baieri Alpi piirkonda.
Ta oli hea Baieri köögi tundja ja austaja. Paljud tema isiklikud menüükaardid räägivad Baieri kuninglikust kohvikuköögist oma esimese suu peakokk Johann Rottenhöfferi käe all valmistatud keerukate ja kvaliteetsete roogade kohta.
Selles piirkonnas on laialt levinud traditsioonilised juustud, näiteks Allgäu Emmentaler ja Allgäu mägine juust. Nende juustude eripära ei seisne mitte ainult retseptis, vaid ka piima kvaliteedis. König Ludwig Bierkäse ja König Ludwig Königskäse piim pärineb eranditult Alpide lehmadest, keda söödetakse rohu, ürtide ja heinaga. Kulinaarne nauding vanast piirkondlikust traditsioonist - tõeliselt kuninga vääriline.s piirkonnas on laialt levinud traditsioonilised juustud, näiteks Allgäu Emmentaler ja Allgäu mägine juust. Nende juustude eripära ei seisne mitte ainult retseptis, vaid ka piima kvaliteedis. König Ludwig Bierkäse ja König Ludwig Königskäse piim pärineb eranditult Alpide lehmadest, keda söödetakse rohu, ürtide ja heinaga. Kulinaarne nauding vanast piirkondlikust traditsioonist - tõeliselt kuninga vääriline.
Kuningas Ludwigi õllejuust.
Laagerdunud kuninglikus õlles üllas.
Helekollane poolkõva juust , mis on valmistatud 100% mägipiirkonna talupidaja heinapiimast ja on laagerdunud peene Kuningas Ludwigi tumedas õlles, on südamliku maitsega. Ühtlased juustuaugud ja eripärane koor annavad sellele juustule vastupandamatu välimuse.
Koostis : GTS heinapiim, sool, juustukultuurid, laap ja tume õlu.
Keskmine toiteväärtus 100 g kohta 1667 kj / 402 kcal
Rasv : 34g
-sellest küllastanud rasvhappeid : 22g
Süsivesikud : 0g
-sellest suhkrud : 0g
Valk : 24g
Sool : 1,5g